субота, 16. децембар 2017.

Оставити војне пензионере да се злопате




Јуче су на сајту http://www.kvp.admiral.in.rs/, освануле и две последње колумне са мог блога, које је поставио администратор Златко Посавец, и ја му се на томе захваљујем.

С обзиром да колумне пишем како бих изазвао интерес јавности за проблеме о којима пишем, реално је очекивање да оне изазову позитивне и негативне реакције. Позитивни коментари пријају,  али ја више волим негативне јер су они потврда да критике које упућујем прозванима имају смисла.

Елем тако је, на моје две последње колумне, реаговао читалац који се огласио коментаром под псеудонимом „ Арсеније блентави“ који се ни речју није осврнуо на садржај колумни али је жестоко оплео по аутору, односно по мени, користећи се неистинама и непровереним трач причама, које су му свесно пласирали неки људи, речником који је последица кућног неваспитања и недостатка елементарне културе!

Међутим оно што је симптоматично, а за мене као критичара негативних појава веома инспиративно до мере да не могу да одолим а да не реагујем на бесмисао коментара, јесте да мој критичар између осталог пише:“ Дечко олади и остави војне пензионере да се злопате, имаш ти важнијег посла са Динкићем“!?

Шта рећи а не насмејати се пред овако подсвесно саопштеним ставом!

Недостаје једино констатација да се он и још многи други лепо сналазе користећи муку војних пензионера, и да престанем да им кварим посао! Ја опет, нешто нисам расположен да послушам савет људи који нису у стању да напишу ни једну једину смислену реченицу а мисле да могу да буду „лидери“ и заступају интересе пензионера Србије.

Зато смо и догурали до овде!

Нема коментара:

Постави коментар